Home » Sjovt at lave Podcast

Sjovt at lave Podcast

Jeg kan ikke forstå, hvorfor ikke flere har Podcast på hjemmesiden. To gange har jeg nu været i studiet hos Karin Høgh, og det er blevet til to informative udsendelser om at være selvudgiver af bøger. Karin har selvfølgelig et netværk og mange lytter, men det har alligevel overrasket mig, hvor mange der har hørt, det vi talte om. I flere sammenhæng, har jeg nu været ude for, at folk er kommet hen til mig og spurgt: “er det ikke dig, der har været i studiet hos Karin Høgh?

Lyd er et fantastisk medie, hvor du kan formidle dit budskab, og så er det sjovt at lave Podcast. Jeg glæder mig til fredag, hvor vi laver den sidste udsendelse.

Her er de to udsendelser:

#51 Ved du hvad du vil være, når du bliver stor?

#55 Udgiv din bog professionelt, selv om du er amatør

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *